Premium trajno ličenje

V našem salonu izvajamo Premium trajno ličenje obrvi, ustnic ali oči, tako da boste lahko vselej lepe: zjutraj, podnevi, zvečer in ponoči. ;)

Metoda Premium trajnega ličenja obrvi je v primerjavo s preteklostjo povsem drugačna in pomeni koži zelo prijazno nanašanje pigmenta z učinkom ustvarjanja osenčenega ličenja. Na prvi pogled izgleda podobno, kot tetovaža, ampak je v bistvu povsem drugačno: takšno ličenje se s časom ne spreminja (ni nikakršnih zelenih ali vijola barvnih mutacij, kot se dogaja pri klasičnem nanašanju pigmenta s tetovažo). Pigment enostavno počasi in postopoma bledi, tako da se postopek ponovi po nekaj letih in s tem lahko sledimo spremenjeni obliki obraza ali pa spremenjenim modnim smernicam. Premium trajno ličenje torej omogoča, da ga s časom spreminjamo ali izboljšujemo!

Trajanje postopka: 120 minut. Brez bolečin in brez krvi. Učinek traja najmanj eno leto.

  

 
⇒ Dejanske fotografije deklet v salonu Bellississima

Premium trajno ličenje ustnic omogoča, da si oblikujemo takšne ustnice, kot smo si jih vselej želele! Pred postopkom narišemo ustnice, kot si jih želimo. Barve izgledajo naravne, običajno za eno tonaliteto temnejše, tako da dobimo učinek bolj izrazitih in privlačnih ustnic. Ustnice lahko še bolj poudarimo in tako dobimo učinek izgleda ustnic s šminko.

Trajanje postopka: 120 minut. Brez bolečin in brez krvi. Učinek traja najmanj dve leti.


⇒ Dejanske fotografije deklet v salonu Bellississima

Premium trajno ličenje linije oči - eyeliner je popolnoma suh postopek, ki kožo obdeluje le površinsko in je ne poškoduje. Eyeliner je lahko zelo rahel in skoraj neviden, ali pa močnejši, odvisno od želja, enako pa velja tudi za izbrano barvo.

Trajanje postopka: 60 minut. Brez bolečin in brez krvi. Učinek traja najmanj tri leta.


⇒ Dejanske fotografije deklet v salonu Bellississima